mplusm nominerade i Sveriges största pr-tävling

Dålig kommunikation dödar bra idéer

mplusm nominerade i Sveriges största pr-tävling

26 oktober, 2016 Okategoriserade 0

spinn-100wPr-byrån mplusm har blivit nominerade i Spinn, Sveriges mest prestigefyllda tävling i pr och som ofta refereras till som SM i public relations. Kampanjen byrån är nominerad för är Grönsaksmålet, som gick ut på att få barn att äta rätt mängd grönsaker.

Bland 153 bidrag har pr-byrån mplusms kampanj Grönsaksmålet nominerats till “Årets Content Marketing” i Sveriges största och mest prestigefyllda pr-tävling. Kampanjen var för organisationen Odlarna.se och gick ut på inspirera föräldrar att få sina barn att äta rätt mängd grönsaker.

– Det är ett välkommet bevis på att skånska köpare av kommunikationstjänster inte behöver ta flyget till Stockholm för att hitta en byrå som kan leverera engagerande och prisvinnande content marketing och pr. Det går lika bra att stanna i, eller åka till, Helsingborg, säger Manuel Lemholt Berger, delägare på mplusm.

mplusms kampanj Grönsaksmålet har nått ut till miljontals föräldrar via sociala medier och engagerat hundratusentals i hur de kan få sina barn att äta så mycket grönsaker Livsmedelsverket säger att de ska göra.

För mplusm innebär nomineringen att de återigen prisas. Förra veckan blev de nominerade i Sveriges Annonsörers tävling 100-wattaren för sitt och mediebyrån Mindshares arbete åt godisproducenten Haribo. Även i den tävlingen handlade nomineringen om hur mplusm arbetat med innehåll i sociala och digitala kanaler. Under 2016 har mplusm vid ett flertal tillfällen dessutom blivit korade för sitt arbete med att ansvara för och sköta ett av Sveriges mest engagerande instagramkonton.

– Genom att skapa historier och innehåll folk vill engagera sig i lyckas vi få stor spridning på våra kunders budskap. Det tror vi är den enskilt största anledningen till framgångarna detta år, säger Martin Bergström, delägare på mplusm.

Spinn arrangeras av branschorganisationen Precis och vinnarna utses den 24 november på Berns i Stockholm. 100-wattaren arrangeras av Sveriges Annonsörer och vinnarna utses den 25 november på Rival i Stockholm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *